Blog

5 Trends for this Spring/Summer.

by Kate Housh   14.06.2012

Hallo iedereen, 

Hoe spannend! Mijn eerste blogsessie voor Black&Blanche.

 Topic of the day, wat is er ultra hip and trendy voor deze lente en zomer?

 Wel op nummer 1 staan de neon versus pastel tinten. Normaal zijn dat twee begrippen die clashen, maar not this time. Hoe je best te werk gaat, je kan aan colorblocking doen. Je gaat dan juist verschillende felle kleuren samen gebruiken in 1 outfit. De meeste mensen hebben schrik van kleur..omdat het in hun ogen, vloekt met elkaar, of ze vinden dat het hun niet staat. Mijn tip, gewoon blijven proberen! Blijven combineren, vroeg of laat, ga je moeten toegeven, dat kleur jou wel goed staat! Er zijn veel mensen, die al meteen denken, dat is niets voor mij, trek het aan in het pashokje, en wie weet kom je voor aangename verrassingen te staan! Maar het meest gebruikelijke voor de neon versus pastel, is de twee combineren. Gebruik een neon top, op een lichtkleurige short, of rok..of net andersom. Je kan ook gaan voor een sobere outfit qua kleur, maar dan net, een fel roze lippenstift dragen. Het kan allemaal! Go crazy! Handige tip : gebruik the color passport van Black&Blanche om uit te zoeken welke kleuren goed bij elkaar passen. 

 Neon jurkjes

Numero twee, zijn de short suits..mijn persoonlijke favoriet! Dus jullie kennen allemaal het mantelpak voor heren. Daar is het op gebaseerd..een short suit is namelijk een blazer, met een short in dezelfde kleur en materiaal. Gecombineerd met een frisse top..en een paar wedge sandalen. Perfect outfit, voor een avondje stappen!  Hier kan je trend nummer 1 ook perfect op toepassen. Gebruik een short suit in een felle kleur, en combineer het met een frisse pastelkleurige top. Very cute! 

 

De derde trend, zijn de bloemenprints. Alles is op en top vrouwelijk deze lente en zomer! Vorige seizoenen lag de nadruk op the androgyn look. Maar nu zijn alle silhouetten super getailleerd, en de snit is gebaseerd op de vrouwelijke vormen. Bloemenprints, vind ik heel girly en schattig. Je kan bevoorbeeld een leuke top, met bloemenprint combineren, met een high waisted denim shortje. Aarzel ook zeker niet, om dunnere korte sokjes te dragen in je schoenen. Is een leuke toevoeging aan je outfit. En kan soms je hele outfit upgraden.. van oke, naar slamming!  

 

De vierde, en voorlaatste trend die ik voor jullie geselecteerd heb, is de kraagjes trend! very HOT at the moment! Overal zie je Tshirts, tops, kleedjes met een kraagje..het heeft iets vintage achtig, wat ik heel schattig vind. Vooral de ronde peter pan kraagjes zijn to die for! Je kan er ook apart kopen, bij de accessoire afdeling van een winkel bevoorbeeld. Bij de Marni for H&M collectie, had je er een paar. Bij COS hebben ze er ook altijd leuke. Opties genoeg! Zeker en vast doen, het is zo gemakkelijk. Je kan je outfit zo in een handomdraai pimpen! 

 

Mijn laatste trend voor jullie, zijn de wedge heels. Ik ben alvast een fan! Alle sandalen, met een doorlopende hak zijn heel erg in at the moment! Loop een schoenenwinkel voorbij, en je ziet niets anders. Ik vind het persoonlijk ook veel aangenamer stappen. In plaats van als een hert op het ijs, te staan bibberen en schudden op de benen, kan je gewoon over straat lopen, zonder paniek aanvallen.  Ik overdrijf nu, maar het is een stuk handiger lopen met de wedgies! Ik heb er alvast al een aantal gespot hier in Antwerpen, die ik zeker en vast wil! Een leuke shopping tip, op de Lombardenvest in Antwerpen, heb je een heel leuke schoenenwinkel, Monar heet die, zeker en vast eens gaan kijken! Redelijke hoge prijzen, een aanrader dus tijdens de koopjes! Styling tip : Draag korte sokjes in een paar wedge sandalen! Very girly and cute. Zeker en vast een eye catcher! 

 

Ziezo, mijn eerste blogsessie zit erop! Hopelijk vonden jullie het leuk lezen.. Mijn excuses voor het ontbreken van de foto's..maar ik heb nog niet gevonden hoe ik die erbij plaats..volgende keer meer geluk! ;)

 Zoen,

 

Kate.  

Read more about

    Stay up-to-date

    Get an update on the new collection each season , DISCOVER THE NEW TREND COLORS AND GET EXCLUSIVE DEALS IN YOUR MAILBOX.